Verruim je denken, verkort je werktijd

Grote passie voor je werk als Psychiater. Als je die hebt, dan is Antes wellicht een geschikte plek om je denken te verruimen. Je kunt er je hart ophalen aan de variatie in patiënten, ziektebeelden en behandelmethoden. Specialistenwerk, maar dan wel binnen de diversiteit die Antes te bieden heeft. Wij vragen ook veel van jouw creativiteit. Je denkt mee over nieuwe behandelvormen, concepten en protocollen of - beter nog - je ontwikkelt ze zelf.

Wat ook fijn is: je deelt je eigen tijd in. Zo kun je bijvoorbeeld minder dagen werken, omdat je bijvoorbeeld een veeleisend privéleven hebt. Om welke reden dan ook, een Psychiater moet zelf uitstekend in balans zijn. En ruim voldoende energie hebben voor patiënten. Daar wordt iedereen uiteindelijk beter van.

“Ik begrijp dat je, voordat je bij ons solliciteert, graag uit de eerste hand hoort wat het werken bij Antes inhoudt. Verslavingspsychiatrie is nog een relatief jonge wetenschap. Onze organisatie heeft innovatieve behandelmethoden, dus als je over een pioniersgeest beschikt, kom je bij ons goed tot je recht. Ik hoop dat jij ons wilt helpen om Antes verder te ontwikkelen tot een unieke GGZ instelling, nationaal en internationaal. Ik zou graag telefonisch contact met je opnemen om je te vertellen over het werk en de mogelijkheden binnen Antes. Als je hieronder je gegevens invult, dan bel ik je zo spoedig mogelijk op.”

Vriendelijke groet,

Ben van de Wetering
Directeur Opleidingen & Onderzoek

Henriette Cuperus
Henriette Cuperus, Psychiater bij Antes