Specialistenwerk met diversiteit

Grote passie voor je werk als Psychiater in de verslavingspsychiatrie. Als je dat hebt, dan is Antes de plek waar je de gewenste diversiteit zult vinden. Je kunt er je hart ophalen aan de variatie in patiënten, ziektebeelden en behandelmethoden. Specialistenwerk, maar dan wel binnen de diversiteit die Antes te bieden heeft.

Verder wordt er veel gevraagd van je creativiteit. Je denkt mee over nieuwe behandelvormen, concepten en protocollen of - beter nog - je ontwikkelt ze zelf. Verfrissend en uitdagend. Helemaal als je bedenkt dat je bij ons niet alleen te maken hebt met patiënten, maar ook met andere partijen en terreinen. Zoals gemeenten, forensische diensten, maatschappelijke belangen en financieringssystemen. Hoe dan ook, je krijgt een mooie werkplek. Hoogstwaarschijnlijk de meest afwisselende tot nu toe.

“Ik begrijp dat je, voordat je bij ons solliciteert, graag uit de eerste hand hoort wat het werken bij Antes inhoudt. Verslavingspsychiatrie is nog een relatief jonge wetenschap. Onze organisatie heeft innovatieve behandelmethoden, dus als je over een pioniersgeest beschikt, kom je bij ons goed tot je recht. Ik hoop dat jij ons wilt helpen om Antes verder te ontwikkelen tot een unieke GGZ instelling, nationaal en internationaal. Ik zou graag telefonisch contact met je opnemen om je te vertellen over het werk en de mogelijkheden binnen Antes. Als je hieronder je gegevens invult, dan bel ik je zo spoedig mogelijk op.”

Vriendelijke groet,

Ben van de Wetering
Directeur Opleidingen & Onderzoek

Henriette Cuperus
Henriette Cuperus, Psychiater bij Antes