Antes logo

 

Antes dé specialist op het gebied van psychiatrie & verslaving

Antes helpt mensen met psychische klachten. Denk aan een depressie, verslaving of angststoornis. Door behandeling en begeleiding te bieden, helpen we hen om weer grip op het leven te krijgen.

Antes is in 2012 ontstaan uit een fusie van Delta Psychiatrisch Centrum en Bouman GGZ. Bouman (inclusief de merken Sprink en Youz) en Delta hebben elk meer dan honderd jaar ervaring met (verslavings)psychiatrie.

 

Antes biedt specialistenwerk op het gebied van psychiatrie & verslaving met diversiteit

Grote passie voor je werk als Psychiater in de (verslavings-)psychiatrie. Als je dat hebt, dan is Antes de plek waar je de gewenste diversiteit zult vinden. Je kunt er je hart ophalen aan de variatie in patiënten, ziektebeelden en behandelmethoden. Specialistenwerk, maar dan wel binnen de diversiteit die Antes te bieden heeft.

Verder wordt er veel gevraagd van je creativiteit. Je denkt mee over nieuwe behandelvormen, concepten en protocollen of - beter nog - je ontwikkelt ze zelf. Verfrissend en uitdagend. Helemaal als je bedenkt dat je bij ons niet alleen te maken hebt met patiënten, maar ook met andere partijen en terreinen. Zoals gemeenten, forensische diensten, maatschappelijke belangen en financieringssystemen. Hoe dan ook, je krijgt een mooie werkplek. Hoogstwaarschijnlijk de meest afwisselende tot nu toe.

Antes begrijpt dat je, voordat je bij ons solliciteert, graag uit de eerste hand hoort wat het werken bij Antes inhoudt. Onze organisatie heeft innovatieve behandelmethoden, dus als je over een pioniersgeest beschikt, kom je bij ons goed tot je recht. Ik hoop dat jij ons wilt helpen om Antes verder te ontwikkelen tot een unieke GGZ instelling. We nemen graag telefonisch contact met je op om je te vertellen over het werk en de mogelijkheden binnen Antes. Als je hieronder je gegevens invult, dan belt een van onze psychiaters je zo spoedig mogelijk op.

Graag solliciteren via onderstaand sollicitatie buttom

Henriette Cuperus
Henriette Cuperus, Psychiater bij Antes