Pionieren in de verslavingspsychiatrie

Je bent Psychiater, maar je wilt een andere uitdaging. Wellicht kun je die vinden in de verslavingspsychiatrie bij Antes. Wij maken graag gebruik van je opgebouwde kennis en ervaring, maar geven je ook alle ruimte en mogelijkheden om deze te verbreden. Met onder meer een individueel opleidingstraject. Je gaat aan het werk met kwetsbare mensen met een eigen levensverhaal en vaak een zeer complex ziektebeeld. Je moet puzzelen om tot een goede diagnose te komen. Hiervoor combineer je psychiatrie met neurologie. Je bent behandeleindverantwoordelijke, maar werkt intensief samen met een multidisciplinair team van onder meer Artsen, GZ-Psychologen en Verpleegkundigen.

Daarnaast word je een pionier. In de verslavingspsychiatrie kun je baanbrekend werk verrichten, omdat het nog een jonge medische wetenschap is. Bovendien staan wij als instelling voor vernieuwing. Zodoende krijg je de kans om wat van je te laten horen. Tijdens lezingen of door publicaties. Jouw ideeën en bevindingen zijn bijzonder waardevol. Niet alleen voor de patiënt, maar ook voor jezelf.

“Ik begrijp dat je, voordat je bij ons solliciteert, graag uit de eerste hand hoort wat het werken bij Antes inhoudt. Verslavingspsychiatrie is nog een relatief jonge wetenschap. Onze organisatie heeft innovatieve behandelmethoden, dus als je over een pioniersgeest beschikt, kom je bij ons goed tot je recht. Ik hoop dat jij ons wilt helpen om Antes verder te ontwikkelen tot een unieke GGZ instelling, nationaal en internationaal. Ik zou graag telefonisch contact met je opnemen om je te vertellen over het werk en de mogelijkheden binnen Antes. Als je hieronder je gegevens invult, dan bel ik je zo spoedig mogelijk op.”

Vriendelijke groet,

Ben van de Wetering
Directeur Opleidingen & Onderzoek

Henriette Cuperus
Henriette Cuperus, Psychiater bij Antes